Április 24 [Hétfő]
17:00

Sport(BEAC)

A BEAC idén is elhozza nektek a legnépszerűbb sportokat, melyeket ti is kipróbálhattok a Budaörsi Sportnapon április 24-én.Várunk benneteket! További információk az eseménynél.

20:00

Dj Közwilágításh

A Dj, aki fényt hoz az életedbe! A fiatalok körében a youtube-on keresztül nagy népszerűséget szerzett a közelmúltban a dj, aki akármilyen alapanyagból képes mixet alkotni, legyen az a Mónika Show, vagy éppen a Harry Potter. Gyere el és legyél tanúja a Budaörsi Napok egyik legmegosztóbb fellépőjének aki egy órán keresztül tartó szettjével minden létező és nem létező erkölcsi határon túl fog lépni!
https://youtu.be/OgMcrrEQxIU

21:30

The Scarlet

Az utóbbi időben az idehaza is egyre népszerűbb ír folk punk stílus egyik újabb képviselője a The Scarlet. Az együttes 2012 őszén alakult, öt fős akusztikus felállásban, majd fél év elteltével áttértek rockos alapra, és innentől kezdett kialakulni a saját hangzásuk, a saját dalok írása közben pedig pár tagcserét követően elnyerték a jelenlegi, hat fős felállásukat. Több lehetőségük is volt fellépni a Paddy And The Rats és a Firkin előzenekaraként is, Budapesten és vidéken egyaránt.
https://youtu.be/f18D_U89lXo

23:00

New Level Empire

2013-as alakulása óta a zenekar a hazai zenei rádiók játszási listáinak éllovasa. Olyan slágereket köszönhetünk a formációnak, mint a „Last One”, a „Son of the Sun”, a „Valahol” vagy épp a „Szerteszét”.

Az együttes célja, hogy alapjaiban reformálja meg a modern dance zenét: az eddig kizárólag Dj-k által bemutatott műfajt a New Level Empire zenekari formátumban, hangszeres megoldásokkal kelti életre és viszi színpadra.

A csapat alapító tagjai a hazai zenei szcéna jól ismert szereplői: a doboknál a techno dj, Nyújtó Sándor (DJ Newl), a billentyűknél a számtalan könnyűzenei produkció mögött zeneszerzőként “megbúvó” Krajczár Péter (Krash). Hozzájuk csatlakozott az underground női DJ, Mayer Petra (Shizuka), majd énekesként a televíziós műsorvezető és dalszerző-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola).

Első közös stúdiómunkájukkal, a „The Last One” számukkal egészen A Dal 2014 döntőjéig jutottak. A sikeren felbuzdulva még 2014-ben megjelent első Homelights című nagylemezük is, amely olyan slágereket tartalmaz, mint a „Wanna Get Over”, a „Scream Your Name” és a „Hold Your Hands So High” – utóbbi egyben a 2014-es női kézilabda EB hivatalos dala.

A zenekar szolgáltatta a 2015-ös nyár legjátszottabb rádiós slágerét is: a „Son of The Sun”-ban a Kelemen Kabátban Szerecsenkirálya működött közre, és a SZIN himnuszaként vált ismertté.

A 2016-os év több változást is hozott az együttes életében: ekkor csatlakozott a basszusgitáros Seprényi Fanni, aki a rockszcénából érkezett és jelenleg is a Holy Chicks rockbanda tagja. 2016 márciusban jelent meg a formáció első magyar nyelvű dala: a „Valahol” közreműködője Deniz, mely az elmúlt év legjátszottabb magyar száma lett a MAHASZ rádiós top listáján. Ősszel újabb magyar nyelvű daluk látott világot „Szerteszét” címen.

2017-ben a dj pozíció megszűnése és Shizuka távozása után egy új taggal bővült a csapat: Szabina zongorista-vokalistaként díszíti a már így is sokoldalú formációt. 2017 rengeteg izgalmat tartogat még a New Level Empire rajongók számára, akik ebben a szezonban sem maradnak kedvenc zenekaruk élő fellépései nélkül!
https://youtu.be/eWo_3VVI188

00:00

Dj Endy

Dj Endy jelenleg az Ötkert, a 4Bro, a BOB, a Doboz, és Európa legnagyobb szórakozóhelye, a Budapest Park állandó házigazdája. Bár mindig nagyon közel állt hozzá a fekete zene, otthon érzi magát, - és magabiztosan mozog a Hip-Hop-on, és az RnB-n kívül a rezidenciák sokszínű vendégköre és igényei miatt a Rock, a Funky, a Drum n'Bass, a Raggae és raggaeton, a Deep,- és Vocal House, illetve a Breakbeat ütemek között is mind magyar, mind külföldi fronton.

Április 25 [Kedd]
20:00

Whiskey Roll

A 2009 és 15 között whiskeyjárat néven működő zenakar ma már a Whiskey Roll nevet viseli. A stílusuk nem változott csak jobban kiforrt a dirty rock-os hangzás. Kiadtank eddig két demo-t és két ep-t. A mocskos, tökös, pörgős rock-ot képviselik, melybe itt hallgathattok bele:
https://youtu.be/1PNYOi9IcIY

21:30

The Luckies

A The Luckies egy budapesti indie-beat-rock formáció, melyet 2015-ben alapított Tim Atkins (vokál), Springer Márton (gitár), Horváth Soma (gitár), Pongor Márton (gitár) és Stanfel Péter (dob). Alig egy évvel megalakulásukat követően már ki is adták első albumukat „The Luckies’ First Album” címmel, melyet a The Bluebay Foxes társaságában mutattak be az A38 hajón.

Zenéjük alapvetően blues-os alapból indul ki de jelen van benne a Black Keys- és az Arctic Monkeys hatása is, köszönhetően annak, hogy a zenekaron belül minden tag más korszak zenéjét kedveli.

Legfrissebb kislemezük a „No Longer Blue” címet viseli, melyet bátran ajánlunk minden bluesrock kedvelő figyelmébe!
https://youtu.be/TVP4Ja1C50c

23:00

Babel

A négytagú BABEL zenekar, két éve robbant be a hazai könnyűzene világába. Második koncertjüket egyből a Sziget fesztiválon adták, de együtt dolgoztak a Grammy-díjas Liam Watsonnal is. Zenéjük őszinte zsigeri rock zene komplex szövedéke, pszichedelikus felhangokkal egy olyan baráti társaságtól, akik saját hangszerük szerelmesei.

Az eredetileg öt tagból álló formáció ötlete Balasi Ádám, dobos fejében fogant meg, ő szedte össze a többieket 2013-ban a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol mind tanultak. A csapat első éve tehetségkutatókkal és stúdiózással telt, ennek eredményeként született meg Babel című első albumuk és mutatkoztak be vele rögvest a Sziget fesztiválon. Az akkor még főként magyar dalokat tartalmazó korongot 2015-ben a Cseh Tamás Program által támogatott Part követte, amiről több szám is a Petőfi Rádió rotációjába került, sikere pedig egészen a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató döntőjébe repítette őket. Még ezen az ősszel debütált az Out of Reach-hez forgott Start Trek inspirálta klipjük is. 2016-ot a csapat Londonban kezdte, ahol a Toe Rag Studioban, a Grammy-díjas Liam Watsonnal – aki többek között a The White Stripes-szal is dolgozott már – felvettek két számot és egy miniturné keretében Anglia több klubjában is felléptek. Az angolul rögzített dalok egyben egy új irányt is jeleztek: a dalírás közben eltűnt a magyar nyelv, a formáció pedig négy tagúvá alakult, elérve egy még egységesebb hangzást.

Ha felkeltette az érdeklődésed a zenekar, bemelegítésnek a koncertjükre hallgasd meg a legújabb, „The End Of It ALL” című kislemezüket!
https://youtu.be/C-VIGE-n10A

00:00

Necc Party

Írd be a google keresőjébe, hogy Necc Party. Az első négy találatból három azzal kezdődik, hogy SOLD OUT. Ami viszont minket is meglepett, hogy még a „gyakorikérdések”-en is szerepel az a kérdés, hogy „mi az a necc party?”.

A válasz pedig:
„Én egyszer voltam ilyenen,tavaly a szigeten.Igazából annyi h kb az elmúlt 20c év legnagyobb slágerei igazi örökzöldeket nyomnak végig mixelve kb 1 perces részleteket.De nagyon nagy élmeény!”

Gyertek el, ez a buli már nem csak simán gagyi lesz, hanem NECC!
https://youtu.be/4fndeDfaWCg

Április 26 [Szerda]
20:00

Alpha Vice

A formáció számtalan bulin zenélt már, fiatalos stílusukkal és a legújabb zenékkel fűszerezett szettekkel remekelve a közönségnek. Legjobban a funky house-t és a dallamosabb pop slágerek remix-eit szeretik játszani. Idén komoly felkészültséggel fognak érkezni a fesztiválra. A bemelegítésben és a késői órákban találkozhattok velük!
https://youtu.be/PHfLnnigiXw

21:30

Patikadomb

A Patikadomb elnevezésű formáció 2013 novemberében kezdte meg működését. Az akkor még három embert (Ujvári Gyula, Dobos Gábor, Somogyvári Dániel) számláló együtteshez még az év végén csatlakozott Kátai Tamás. A zenekar stílusát tekintve különféle zenei hatásokból építkezik. Az alternatív rock, az elektronika, és a pop elemei egyaránt megtalálhatóak zenéjükben. 2014. január 29-én jelent meg a banda első EP hosszúságú hanganyaga, Nefelejcsutca címmel. A Nefelejcsutcán található dalok közül, a Felhívás keringőre rotációba került a Petőfi Rádióban. A banda eddigi legnagyobb sikereként könyveli el, hogy 2014 októberének végén, felléphetett a Hiperkarma Halloween-en, (Patikadomb, Bermuda, Hiperkarma) amely a Hiperkarma visszatérő és lemezbemutató bulija is volt egyben.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a zenekar, hallgasd meg legújabb dalukat az „Édesmindegy”-et!
https://youtu.be/quRwvPkj_gE

23:00

Soul Surge

Hogy milyen messze van Afrika Magyarországtól? Több, mint tízezer kilométerre, de ha zenéről van szó, nincs távolság.

A Soul Surge egy dél-afrikai énekessel (Herby Shaw) büszkélkedő magyar pop-funk-hiphop zenekar, mely 2012-ben alakult egy véletlennek köszönhetően. Herby Shaw és Sánta Dániel (dob) egy kocsmai jammelés során ismerkedtek meg és döntöttek úgy, hogy zenekart alapítanak. Csatlakozott hozzájuk Kiss Miklós (gitár) és Paczári Viktor (basszus), így lett teljes a formáció. 2013-ban adták ki első kislemezüket „Stay Down” címmel, 2014-ben pedig „Lose it” című dalukhoz (melyben közreműködött KRSA[PASO] is) klipet készítettek a Cseh Tamás Program támogatásával. Első nagylemezüket 2015-ben adták ki „That’s What’s Up” címmel, melyben közreműködött az Irie Maffiából jól ismert Sena is. A Soul Surge zenei egyedisége miatt hamar bekerült az olyan magyar fesztiválok látómezejébe mint a SZIGET, a VOLT, vagy az EFOTT.

Ha ismerős volt neked a „Lose it” cím nem tévedsz, valóban a Soul Surge szerezte a 2017-es Budaörsi Napok hivatalos FESZTIVÁLHIMNUSZ-át, melyet itt hallgathatsz meg:
https://youtu.be/BNLv54Z9Hh4

00:00

Toyota & Sunny

Dj Toyota a Budaörsi Napok rendszeres és meghatározó fellépője, mivel abszolút érzi a mai rockot és elektronikus zenét kedvelő fiatalság igényeit és minden évben aszerint állítja össze aktuális szettjét.

2001-ben kezdte el tanulni a Dj mesterséget mentorától Dj Zolee-tól. Állítása szerint a Dj szakmát nem lehet tanfolyamon tanulni, „csak a régi iskola az, ami igazán fel tud készíteni a pályára és persze szelektál is”.

Szettjeiben dominál a rock és az elektronikus modern tánczene, ha önfeledten ugrálnál a „Smells like teen spirit”-re, vagy csak szeretnéd üvölteni hogy „Cut my life into pieces”, ott a helyed a buliján!

Április 27 [Csütörtök]
20:00

The Backwavers

A The Backwavers egy 2014-ben alakult indierock zenekar. Céljuk elsősorban saját dalok írása, melyeken leginkább a blues- és a brit rock hatásai érezhetőek. Első koncertjük 2015 január 14-én a Kuplung nevű klubban volt, azonban első dalukat, az 1969-et már három hónappal azelőtt, 2014 októberében publikálták, melyet azóta két másik - Bar Queen és Dust and Glow - követett. Az együttes négy tagból áll: Berente Zoltán: ének, gitár; Kérges Balázs: gitár, vokál; Kérges Dániel: basszusgitár, billenytű, vokál; Kérges János: dob, vokál.

21:30

JetLag

A 2016-ban alakult formáció debütáló dala, a "Karszalagok" 13 héten keresztül MAHASZ Rádiós Top 40 lista élmezőnyét erősítette, 2016 március 30-ai megjelenését követően a legjátszottabbak között szerepelt a Class FM-en, de a VIVA TV és a Music Channel is rotációban pörgeti a hozzá készült videoklipet. A kisfilm bejutott a 2. Magyar Klipszemle "Legjobb alakítás" kategóriájának shortlist-jére, tehát a legjobb 5 pályamű közott szerepelt sikerrel. A JETLAG második kislemeze a "Látnom kell" azév július 12-én debütált a Petőfi Rádióban, ahol a megjelenés napjától kiemelt játszást élvez, a Petőfi Top 40-ben előkelő helyezéseket ér el hétről-hétre, így számos vidéki rádió is felfedezte már magának.
https://youtu.be/jjhP7IMwohQ

23:00

Cloud9+

A Cloud 9+ zenekar 2013 januárjában jelent meg a 'Supernova' cimű számukkal, ami a magyar rádióknál és a Youtube-on is nagy sikert aratott. A zenekarra felfigyelt a legnevesebb magyar zenei kiadó a Magneoton, akik szerződést ajánlottak az öt tagú fiatal csapatnak.

A zenekar sajátossága, hogy az élőhangszeres rock/hiphop zenét ötvözik az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel. Feszes dob és basszus alapok, effektelt gitárok és massziv elektronikus hangminták jellemzik a Cloud 9+ zenei alapját.

A zenekar jelenleg egy frontemberrel rendelkezik, aki dallamos énektémákkal és dinamikus rappel adja meg a zenekar sajátosságát. Legújabb és egyben második albumuk a „The next step” idén márciusban jelent meg az eddigieknél is változatosabb és merészebb stílusú dalokkal.

Mi sem mutatja jobban a zenekar népszerűségét, hogy az elektronikus zenében méltán elismert Green Future Fesztivál 2016-os himnuszát is ők szerezték Mc. Fedora-val együttműködésben.
https://youtu.be/WHOrtW4PJm8
The band Cloud 9+ appeared in January 2013 with their first song, 'Supernova' which has since become popular both on Youtube and the radio. The five-member band was soon introduced to the leading record label in Hungary, Magneoton, and offered a contract.

In terms of style, Cloud 9+ has combined live instrumental-type Rock/Hiphop with a modern clash of Drum and Bass and Dubstep. Defined drums, electronic samples, fat bass sounds, effected guitars fuse to create the foundation of the songs.

The two lead singers add the final touch with their dynamic raps and melodies.

The band's brand new music video, "Breathe in" has already hit TV's, and has now begun taking over the audience.

00:00

Gango

Szettjeit eklektikusság jellemzi, soha nem kötelezte el magát kizárólagosan egy stílus mellett, és sosem fél visszanyúlni régi nagy klasszikusokhoz, hogy színesebbé tegye egy-egy mixét. Zeneileg közel áll hozzá a "stadion house", azaz az EDM, azonban az ezeket a zenéket jellemző monotonitást megtörve szívesen veszi elő a kicsit "alternatívabb", az ínyencek által preferált stílusokat, mint a house, breakbeat, drum and bass, de akár a külföldön még mindig nagy népszerűségnek örvendő progressive trance-t is. Sokszínűségének köszönhetően megtalálja a legmegfelelőbb zenéket akár egy több ezer fős rave-n, de egy pár tíz fős délutáni lazulós eseményen is.

Április 28 [Péntek]
23:00

Pami és Zi

Csókolomsztok!

Mi volnánk Pami és Zi. A formáció olyan friss, nem hogy bandanevünk, még bandánk sincs. Mi mégis színpadra állunk, mert szeretjük, ha az élet nehéz. Hogy mit játszunk, még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy akkusztikus, ülős koncert lesz. Reméljük, hogy sokan eljöttök és legalább annyian élvezni is fogjátok.

Hozzatok háziállatot, sört, barátot, barátnőt, nagymamát, mindenkit-aki-szereti, etc...


Ui.:
#ugyanittbandanevetveszek
#abojlermárelkelt

00:00

DJ Takács Zoli